saknar mina tjejer

Hej vänner!

Vill ni ha lite update från mitt liv under sommaren så är jag tillbaka :)  
http://lindastrand.blogspot.com/ saknar er alla och hoppas ni har det skönt under sommaren.


Puss så länge


/ Linda

"eh Helén, det ser ut som om du har ett sugmärke på kinden!"

Nog för att jag gillar barn, men inte när dom pekar på mig och asgarvar samtidigt som dom säger: "DU SER UT SOM EN CLOWN!!!!" för att sen skratta ännu mer och skrika! nej du lillkillen dig gillar vi inte..vi snackar pojk på 5 år! Mamma som stod bredvid sa inte ett ljud utan bara skrattade lite smått...mycket intressant!

jag vet inte..jag kanske ser ut som en clown eller?

    


har jobbat 11 1/2 timme idag..lite små seg. när jag vet att jag har en väldans rolig dag framför mig imorgon nooot stängning både fredag och lördag en hel sommar är inte okej!

tur att jag har mina pojkar på jobbet som roar mig haha

nu ska jag se om jag hittar någon kul film att se!

so long//en lite lätt bitter Fröken H

bloggar på nya datorn :)

måste ju börja med att säga att den nya datorn är här!! min bror kom in med den i morse och då va det en helen som studsade upp ur sängen och flög till soffan och plockade upp den så fort jag bara kunde! och ack vad snygg och fin den är!

nog om det, igår va jag o loppan (josefine) i Helsingborg och kollade på kent och håkan hellström. (bilder kommer). jag trodde inte det va sant när konserten va slut och jag stod kvar med en så grym känsla av lycka men samtidigt förvirring med fråga i huvudet: hur kan något vara så grymt bra två gånger på två och en halv vecka?? och jag vet fortfarande inte...nog för att jag älskar kent..men jag har förr varit på två konserter under samma turné men då har den ena konserten varit mycket bättre än den andra, men nu va det helt galet bra båda gångerna!!! och vilket ös det är med låtarna från den nya skivan och deras ljusshow dom har!!! galet snyggt..jag tycker synd om alla där ute som inte får uppleva detta! mycket cred ska självklart gå till håkan hellström, han äger scenen den tiden han har den, men det är som jag o loppan konstaterade: de är i olika genrer på scen och det går inte jämföra dom två!
jag kan inte med ord beskriva hur lycklig dessa två timmar med kent framför mig gör och vilken känsla det är för en liten tös som jag! önskar jag kunde men det gå rinte!


var bara tvungen att ventilera lite..dags för kvällsfika!
på måndag blir det en tur till kolmården med Loppan och Kelly! tjoho

återkommer med bilder från gårdagen!

//Fröken H


tackar gud, åter igen!

Ja, nu har ju min mobil gått sönder. Helt jävla sanslöst! När köpte jag den egentligen?! Maj??
Min vanliga tur där ja. kul kul " det tar väl minst en och en halv vecka för det är ju semestertider nu också.."
tacktack för ännu mer flyt!

Men har ju en riktigt sunktelefon som jag fått låna av min bror iaf.. alltid nåt men den är inte mycket att hurra för tyvärr..

/En icke så nöjd Lady J

work

Har jobbat på mitt gruppboende idag och måste säga att jag trivs riktigt bra. Dom som bor där är riktigt härliga ibland!
Idag har vi lagat lite middag och bakat kladdkakemuffins som vi senare åt. NICE. blir dock lite mycket matätande ibland..


Linne: HM
Kjol: Monki
Samt ett antal myggbett på benen..

/J

Star Wars!

I Lördags var hela familjen på Star Wars utställningen i övik, intressant!



Linne: HM
Kofta: Lindex
Kjol: Vero Moda
Skror: Wedins
Väska: HM
Brillor: Ray Ban

  

/ J


Bio på fredag någon?



Tittade på Batman Begins igår på tv..sjukt bra film. det va en sån där film man aldrig vill ska ta slut och som man absolut måste köpa på dvd. Trodde inte jag skulle gilla den men riktigt bra va den! Så nu längtar jag tills på fredag då den andra batmanfilmen The Dark Night kommer på bio..måste bara se den! vore väl perfekt en fredag kväll!? får se om jag får med mig någon bara..men det ska väl inte va så svårt. eller?



I övrigt så händer det inte mycket mer än att jag är förkyld, jobbar och väntar på att min dator som är beställd ska komma, men de hade tydligen inte de batteriet som pappa o bror beställt hemma så det tar lite längre tid än väntat KUL IDÈ! jag vill ha sakerna på EN GÅNG! haha, lite otålig så iaf så blev det en Dell XPS :


Har även varit en sväng på ikea och kollat ut ett soffbord jag ska köpa och beställa så den kommer upp till umeå samtidigt som jag ungefär valde detta svarta bord:



ja det va väl det jag hade att berätta nu..JUST JA! höll ju på att glömma det viktigaste på onsdag åker jag till Helsingborg och ska gå på..kent! det blir 10de gångs jubileum! TJOHO!



Jag en fredagkväll hos Gurra
Keps: "Lånad" av Stefan
Klänning: Flott

Nu ska jag laga lite lunch. ha det fint folket! // En snorig Fröken H

 

I en annan tid, i en annan värld.

Idag är Miss T så jävla sliten. Orkar inte göra många knop. Var hos mormor och hälsade på en sväng förut och det var ungefär vad min energi räckte till. Nu ligger jag o degar i soffan och funderar över livets underligheter. Har legat och kollat på bilder över vackra kändistjejer med celluliter. Trevligt att på en söndag ligga och inse att ingen är perfekt - Inte ens jag! haha.
Lyssnar på Ebba Forsberg på Myspace, mkt bra och jag rekommenderar. Lyssna kan ni göra
här.

Lite jobbrelaterade bilder har ni här:


Nej nu ska jag återgå till min sega söndag. Om ett par timmar rullar jag söderöver igen. Tillbaka till vardagen.

Tack och adjöss
/Miss T

Safety car

Sitter hos bror i jkpg med mina bröder och lisette och kollar på formel 1.
Har ätit en attans god pizza från Alcamo, lätt sveriges bästa pizza. dagen till ära blev det en J-södra (döpt efter jkpgs fotbollslag) en kebabpizza med strips och isbergssallad på MUMMA! åt dock inte upp hela..men mätt blev jag.



aja, nog om det just nu är mina bröder väldigt uppjagade och fundersamma över vad som händer i formel 1 på tv..det hände en liten olycka och nu kommer en safety car ut..och det är tydligen konstiga regler som diskuteras vilt i tvsoffan nu..men med tanke på att deras ferrari team inte ligger bäst till så är dom lite frustrerade hahaha det är iaf väldigt roligt att lyssna på mina bröder som diskuterar att bilarna har kommit i fel ordning efter safety caren, vilket gör att de finns bilar som bromsar upp de som borde ligga före och redan har varvat killen mouhaha aja det är väldigt spännande att lyssna iaf. nu ska jag återgå till mina snorpapper och få ut lite snor ur näsan..jag vet ni tycker jag är en mysig tjej!



So long//Fröken H

Beslutsfattande kan vara svårt

Fortfarande riktigt sliten. Har sovit en stund men det var tydligen inte nog. Sitter och överlägger med mig själv om jag ska dra ännu en utgång eller istället ta mig en välförtjänt lugn hemmaväll med familjen. Vi får väl se vad jag kommer fram till innan dagen övergått till kväll. Har ju så svårt att banga en fest, men ändå. Helena drog en recap av kvällen förut och jag insåg att jag var bra mycket mer dragen igår än vad jag trodde. (Vilket resulterade i att en fin bakfylleångest sakta kom krypande. Jag som trodde jag skulle slippa den idag, men ack så fel jag hade) Hoppsan, I did it again. När ska man växa upp egentligen?

Sitter annars mest och målar mina naglar blodröda och lyssnar på den där låten "killen är cp", som för närvarande spelas på ZTV.

Tänkte dra upp en outfitbild från onsdagen förra veckan när jag och Barbro var på Bluesafton. (Där för övrigt en jäkligt het kock jobbade)

Topp - H&M
Jeans - Gina Tricot
Väska - H&M
Skor (syns ej - Vaga Bond
Glajor - Glitter

Nu ska jag återgå till nagelmålning och beslutsfattande.

Hej så länge
/Miss T

Sjukt sliten

Winnerbäck får ett "sådär" av mig. Han hade några toppar men däremellan var det rätt platt. Eftersom jag tycker så mycket om honom och hans musik och det ger mig en stark känsla av nostalgi kan det aldrig bli dåligt för mig. Men om jag ska se det utifrån så var det kanske inte så bra. Han kom igång mer ju längre in i konserten vi kom dock. Jag har varit på bättre spelningar med Lars, det har jag.

Efter spelningen drog vi till Kil o ner till fryken där vi lite snabbt drog i oss varsinn vinare innan vi lallade in på Frykenfesten. Där fortsatte drickandet i form av öl. Jag mår inte prima idag mina vänner. Fy fan för att må som jag gör idag, det var länge sedan och det händer inte ofta och tur är väl det. Bakis som en ost.

Idag kommer jag inte göra många knop. Ska ladda om inför kvällen senare, men först ska jag helt klart inta ryggläge

Gårdagens stadslook:

Tshirt - Monki
jeans - Gina Tricot
skor - Converse
Skärp - Mammas gamla
Väska - H&M
Klocka - Moretime

Var ju inne i staden igår med o shoppade lite på rean. Monki hade halva priset på typ allt. Rena rama guldgruvan. Slutade med att tre t-shirtar och två långärmade tröjor inhandlades där. Vidare köpte jag jeans på Gina och en topp på MQ. Har ju fått lite lön haha

Gårdagens konsert-look:

Tröja - Monki (nytt reafynd)
Jacka - Monki
Jeans - Gina Tricot
Skor - Converse

Känner mig så tråkig som inte orkar umgås med mamma när jag äntligen är hemma, men det känns som om huvudet ska sprängas och inga hastiga rörelser får utföras för då känns det som jag ska tappa huvudet och allt bara snurrar. Fy Fan. Som man bäddar får an ligga.

Adios kära vänner.
/En utslagen Miss T

Smiling Faces

Tänkte dra upp en outfitbild från i onsdags, när jag o farsan var inne till Vadstena och träffa syrran, brorsan, Kicchi o alla ungarna. Jag hade gjort den berömda pastasalladen. Ja precis den som vi gjorde o fylle åt varje helg innan sommaren.


Jeans - Gina Tricot
Linne - Vero Moda
Väst - Monki
Skor (ej med på bild) - Vaga Bond

Har just dragit en joggingrunda och nu väntar staden. Är på ett strålade humör, det kommer bli en fin dag, kväll och natt, jag bara vet det!

Adios kära vänner och på återseende.
/Miss T

Hem-Hemma

Har hittat hem till värmlandsskogarna igen över helgen. Har varit kass på att bogga, men så har jag inte haft något internet heller, så jag skyller på det. Mobilblogga är så trist, dessutom kan jag inte få in några bilder då. Har ändå tagit ett par outfitbilder som jag tänkte lägga ut under helgen. Men inte nu. Blir bara en bild på min fina spatserar och åka bil till värmland-outfit. fager som få är jag, o jag vet det.


När ni ser de här läckre bilderna, fotade med mobil i den fläckiga spegeln vill ni bara vara MEJ, jag vet ju det! haha
IAF:
Jeansshorts: Jättegamla avklippta Lee-jeans
Linne - Från någon tidning
Cardigan - Reafynd från JC

Saknar er kära vänner, men i augusti väntar en skön reunion, om inte innan dess.

Love
/Miss T

"För den där plastbiten!?!?!"

Senaste inköpet en klocka:


Vit klocka från Tritoni..större delen av klockan är plast, vilket min käre far blev väldigt förvånad över då han hade hört priset innan haha men vill man ha något snyggt får man vara beredd på att lägga ut lite pengar som jag brukar säga haha

Jag har lite tråkigt idag, det regnar..jag måste tvätta men orkar inte. har lust att bara krypa in under täcket i soffan och mysa lite med en bra film men har redan avverkat en film och två serier idag..en väldigt bra film dock Little Children, med kate winslet. ganska tragisk men ändå fin! gillar såna filmer en dag som denna..
(tänkte ladda upp en bild på filmen men bloggen vill inte samma som jag...kanske försöker senare)

igår såg jag dock en film som påminde alldeles för mycket om senaste tiden i mitt liv, det skulle verkligen ha kunnat va filmen om mitt liv och jag hade huvudrollen..okej det kanske inte har hänt sååå mycket saker i mitt liv så att det kunde bli en film men handlingen var väldigt nära iaf!

aja, dags att ta tag i tvätten...ha det fint! //Fröken H


Får snart ett ego större än afrika!

Kommer in i fikarummet på lunchen..där sitter chefen och antecknar på anslagstavlan och säger: "Nej kom du in jag håller på att skriver om dig nu!" och vrider på tavlan för att jag jag inte ska se..jag tror han skämtar och skrattar lite och driver vidare men han ser inte lika road ut som jag haha

när han sen vrider tavlan rätt och går ut därifrån läser jag vad det står: lite info om försäljningen och lite sånt sen står det:

En Eloge till Helén i förbutiken, som alltid är mycket trevlig mot kunder och medarbetare, och som fixar allt!!!

Eh okej, ska jag tycka det är pinsamt eller ska jag bli stolt?!?! jag har ännu inte riktigt bestämt mig..men i början fattade jag inte riktigt va som hänt..han måste skämta men tydlige inte, nu tycker jag det känns lite pinsamt nästan haha men men jobbigt bara att alla kommer se den där skylten HELA veckan ut!! såklart jag tycker det är roligt att även den nya chefen uppmärksammar mitt arbete :) aja, jag kanske suddar ut mitt namn och skriver dit nån annans så min arbetskollegor inte behöver titta på mitt namn i en veckas tid! haha

annars är just nu siktet inställt på helgen då det bär av till kentland! WOHO!


Bild från i lördags då vi hade en helt underbar dag på sjön med båten hela familjen!
(lite lätt bränd nu efteråt ska tilläggas)

Flytväst: Hansen

So long// Fröken H