happy fridays

Festligheter i fredags. Lite avslut på hösten. Alla drog ju under helgen iväg på praktik. Utom de få lyckliga jävlar som fick vara kvar i Umeå. (Bitter? Nej nej.) Inte så illa som det låter, jag lovar. Tror Ö-vik är ett sjysst place. Ska inte säga för mycket, men so far so good! Dessutom har jag ju Jen med mig, och oj vad vi kommer göra den här staden osäker.
 Jag i fredags:

Top - MQ
Kjol - Flott (fortfarande hel!)
Skor - Vagabond

Ha det fint

Ciao

Utkast: Vi överlevde ...

Vi överlevde vår opponering vi hade idag. Så skönt att det är gjort! Nu kanske det blir ordning på bloggen igen.. varit lite tyst här från oss nu men det är c-uppsatsens fel kan vi intyga!

Har precis varit på spinning och core båda två och nu snart väntar bio. Mirrors. En skräckis, frågan är bara vem som måste sitta på kanten för om jag känner oss rätt så vill ingen göra det...



Ha det fint!

Efter ett par glas rött..

Både fredag och lördag gick i festens tecken. Ännu en helg som festats bort. Men det får man väl ta. Snart väntar det riktiga livet på oss, vuxenlivet även kallat. Bäst att leka medan man kan. Klubb 90210 i fredags med vår fina vän Maja som DJade och klubb Hybris igår där en annan grym DJ spelade. Fina kvällar att minnas.

Jag i fredags (efter ett par glas rött bör tilläggas..)

Top - urgammal från vero moda
Kjol - Flott
Strumpor - Lindex
Skor - vagabond

Jag i lördags (även då efter ett gäng glas rött)

blus - H&M
Kjol - Åhlens (omsydd)
Slips - minns ej
skor - Vaga bond
Strumpor - Indiska

Är slö, bara så jävla slö idag. Lite plugg ska det bli men i övrigt kommer jag inte göra många knop.

So Long Dudes
/Miss T

Det är mycket nu.

Dåligt med updatering från min och Jen´s sida nu ett tag. Vi har helt enkelt haft annat för oss.
Idag var vi iaf på spinning på morgon och sedan mötte vi upp tjejerna på stan för lite lunch. Blev dåligt med bilder men iaf en på dagens från min sida, yeah:


Fy fan, sen när är jag kobent. Jag är kobent!! Fy fan.

Anyways:
Halsduk - Indiska
Jacka - Carlings
Kjol - Urban Outfitters
Trumpor (nedvikta) - Lindex
Skor - Nilson
Väska - H&M

O just det jag. Jag vet att ni är dying to know vem som gjorde vilken av naturgrejerna. Jag menar, dethar ju fullkomligt svämmat över av svar från ivriga läsare. Jag hade gjort den röd-gul-gled-färggranna och Jen den med en kotte med en klöverblomma.

Go natt med er
/Miss T