Givet

Gårdagskvällens mest givna kommentar:
Hannes: "Vad i helvete gör ni, nu får ni faan ge er. Jag kan för faan bli utslängd för det där" (Jag o Helèn rotar i frysen o hittar en halv påse pommes som vi tänkte värma o äta...Inte dåligt hårda de är i deras korridor..hahaha Förmodligen hade Hannes kort efter incidenten fått ett brev som löd ngt i stil med "Efter uppgifter om att du stulit 200 gram pommes har vi nu beslutat att vräka dig o du måste lämna ditt rum med omedelbar verkan." Tur han fick tag på oss i tid!)

Vad vore en kväll med oss ( o särskilt papparazzi-Linda) utan en massa partypics? Här kommer ett urval i alla fall..
image220
Också några kvällens:

Kvällens drink:
Fifty-fifty drinken på efterfesten, som Helèn så sött fixa i en tillbringare som sedan skickades runt för allas smakmöjlighet.
Kvällens efterfest: Mariehem 17a (Än en gång.)
Kvällens fundering när vi vakna: Varför har jag skorna på olika våningar och vart är jackan med mobil, nycklar o (givet) ögonfransböjare?
Kvällens morronhälsning: Javier som drog ner hela jäkla gardinstången så det blev hur ljust som helst. Så kan man också göra.
Kvällens bästa: Jag o Helèn när vi drog till e-puben efter att ha hängt in jackan på NH. "Neej, vi fick ingen lapp när vi gick förut, o våra kompisar som inte är här just nu har våra jacklappar. Kan vi få en stämpel nu istället? hahaha O det fick vi ju så klart!
Kvällens besök: Securitas än en gång. Börjar bli rätt tajta med dem vid det här laget.
Kvällens Dramaqueen: Helèn.
Kvällens mest nämnda namn: Linus.
Kvällens motto: Blunda och gå vidare (Helèn intala sej detta gång på gång..
Morronens blondin: Helèn, "Tess, jag ser verkligen ingenting..." "Ehh, Helèn, du har aldrig funderat på att öppna ögonen?"

Dagens skönaste:
Hmm...sol ute..Japp får bli shorts, t-shirt o Flip-flop. Är det sol så är det.

O så några sunkiga dagen efter bilder..
image232image233image234
image236
Neej nu blir det löking på hög nivå. Måste ladda för morrondagens givna festande, då vi även hoppas på att allas vår toffelSandra ska joina oss i dimman.

Later peeps.

/Tess, the one and only.

Kommentarer
Postat av: m17a

Vad händer ikväll?

/Entourage

2007-04-30 @ 14:48:55

Här ska du kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback