Bundis med hela umeå..

Har ju lovat att uppdatera om helgen.
Så håll i hatten för nu kommer en resume från fredagskvällen!

Bröjade med en lugn "förfest" med Petra hemma hos mig tills maria var redo att bege sig in i dimman. Jag o Petra laddad hem gammal härlig musik och sjöng som bara den. Sen gick vi till ålidhem för att möta, Maria o Helene med fler. Därefter gick på inflyttningsfest hos gurra o per. Trevlig tillställning men rastlösa som vi va begav vi oss ut på jakt efter jagge och hans kompisar som hade fest, det hela slutade med att vi Kom på en HipHop fest, vilket kändes lite konstigt både för mig o petra som kändes oss lite lätt fel placerade. HaHa. men trevligt folk va det där iallfall. minns att jga gav ut min msn till någon så ja, nån trevlig person måste det ändå ha funnits. Jag hade även ett seriöst samtal med en kille om han o hans flickväns förhållande haha. hoppas jag hjälpe karln lite iallfall! haha

Lite senare på kvällen tröttnade jag på festen och ville gå till fysikgränd, ingen annan ville följa med så ja...Helen begav sig ut på äventyr i Umeå natten!

För att göra en lång historia kort så gör jag en liten lista över vad som hände medans jag vandrade runt på fysikgränd:

* För det första hittade jag inte till Fysikgränd från språkgränd, jag menar, hur svårt är det??
* När jag väl kom fram till fysikgränd blev jag attans social och socialiserade mig med alla möjliga.
* Träffade på kända ansikten som jag tydligen var attans bundis med dessa var bland andra: Killen som anser att vi av en låt ihop, Tysken med gaylord kompis, Sprit Hannes, Bror till kompis, Järngängets Gamla avdankade pojkar, Poliser (ja jag försökte få en polis att dansa) ja det va några iallfall.
* Lite senare under kvällen/natten skickas det sms till fel personer.
* "kontakt" med fel personer.
* Dansade lite fick jag göra också.
*Snackade lite engelska.

Helt enkelt så lallade jag runt på fysikgränd större delen av natten men attans vad kul jag hade! hahaha

Det hela slutade med ett skådespel av mig o Maria som utspelade sig här i lägenheten.  Dramaten nästa Maria eller? haha Sen när skådespelet va slut blev det strips med grillkrydda o hamburgerdressing och efterfest till klockan sju på morgonen!

hm ja?? är det nåt mer som borde berättas?? jo det gör det men är inte av material för att komma upp här så vill du veta mer så får du höra av dig så ska jag berätta allllt!

Kvällens kommentar: "Jag kan till och med texten mellan refrängerna!" Petra (eh petra du menar verserna??)
Kvällens snällaste: "Du är nog den skönaste tjejen jag har träffat, Jag har aldrig kunnat vara kompis med en kompis till en tjej jag har varit med" Ja vad ska jag säga? jag ör väl antagligen attans skön helt enkelt! mouhaha
Kvällens påhopp: "DU har varit med min kompis!!!! Du har varit med min kompis *PIP"!!!!" (han blev lite lätt sur då han stod och raggade på en annan brud)
Kvällens hälsning: Marias hälsning på Jocke och hans kroppsdelar
Kvällens svåraste val: "Antingen följer du med mig eller så går jag nu!" Hm ja du svårt val killen! jag stannar nog här jag!
Kvällens genomgående: "Är ni två systrar??" Ja tydligen så är jag o petra lika!


Kommentarer
Postat av: jen

haha givet helen! keep on going!

2007-05-26 @ 12:30:09
Postat av: tess

fy faan va givet helen!
Räknar med en närmare genomgång när ja kommer tillbaka med alla detaljer!
Rock on!

2007-05-26 @ 13:23:34

Här ska du kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback