Given helg.

Vi har under helgen som gått kommit fram till följande saker:

* En grej man kan sysselsätta sej med när man kommer hem från krogen vid tre på natten är att dra igång damsugarn o fräscha till det lite i lgh. Mkt uppskattat av grannarna tror vi. För fler tips ang. detta, ask Tom in the box.

* Rött läppstift + hångel är ingen bra kombination. Det blir lite white trash möter slum över det hela. Bör undvikas om möjlighet finnes.

* Lita aldrig på att dina sköna fyllevänninor håller koll på vart du har läppstiftet. Mkt möjligt att kvällen slutar med läppstift lite varstans.
image543
* En bra grej kan va att ha undanröjt en som en väg i hallen så man åtminstone kan ta sig in i lgh utan att trampa på en massa grejer, man vet aldrig när man får oväntat besök.

* Kameran pallar INTE att bli slängd i golvet 3 ggr. Konstigt, dålig kvalitè, ska reklamera skiten.

* Lämnar du 200 spänn i taxin kan du inte räkna med att få tillbaka dem.

* En rolig grej man kan göra vid 4 på natten istället för efterfest är att sitta o lalla med tysken på baloo till stängningsdags. Rekomenderas varmt. Mkt trevligt.

Fredag

image555


Lördag

image562



Sen från hela järngänget till Ebba, du får ta o komma upp snart igen! O grattis till att du klarade våra inträdesprov haha. Have a safe flight girl!

Japp that`s that. En lätt söndagsångest ligger som en dimma i rummet., Inte helt okej att det är måndag igen imorron. Men det tänker vi inte på nu.

Later folket.

Kommentarer
Postat av: Ebba

hej bruds! jag hade verkligen skitkul och vill jättegärna komma upp igen, snart! måste bara spara pengar pengar pengar!!! det är inte heöt billigt att åka till ume och ha en så blöt kväll som vi hade.
ni är underbara tjejer! kram på er och glöm bort ångesten för tessan det man inte minns har aldrig hänt!!

2007-09-16 @ 21:57:11
Postat av: tess

Hahaha, jaa det är ju så, lite av en livsfilosofi här uppe, att det man inte minns har aldrig hänt haha..
Neej billigt är det inte, men faan va kul det är! klockren helg helt enkelt o givet att du får ta o komma upp o hälsa på snart igen!

Postat av: Helén

kan tipsa om hösten nya mode: Schalett på huvudet! mycket chicht måste jag säga...

2007-09-17 @ 20:10:05
URL: http://helen.blogg.se

Här ska du kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback