"Kom o ställ er här i V.I.P-kön med oss grabbar"

Mkt mkt bra igår! Ni skulle varit där folket, på UBC på TC alltså. Hur mkt folk som helst o grymt fin musik, ja det var bra, bättre än bra.
Vad hände under kvällen då? Ja, jag o Helèn lärde oss korttricket av några grabbar på förfesten. Vi fick även se trolleri med dessa kort under samma förfest. De vägrade dock att berätta sanningen bakom om hur de gjorde. Men vi ska komma på det, Helèn, det ska vi.
Tyvärr hade vi inte bättre förstånd än at tlåta oss fångas på bild av en av dessa vimmelfotografer. Så det blir ju intressant att se vart den kommer upp. Hm, gillas inte helt.

Hoppas ni hade en lika fin lördagskväll/natt som oss!
Nu blir det löking framför Six Feet Under.

So Long mina vänner
/Miss T

Gårdagens fråga: Varför skull vi ha tagit hennes j-a skinnhandskar? Vi hade inte ens varit på Max.
Gårdagens Förtydligande: "Titta på muggen killen. M som i Mc Donalds. Inte Max."

Kommentarer
Postat av: Linda

Hehe klockrena bilder du har med=)

Vad tror du om att börja sälja Oriflame?Gå in på Oriflame.se kika i deras katalog till höger. Du kommer att ha 20% på det du säljer,vill man kan man ju nyttja det till att beställa själv,hihi=)
Inga som helst krav på att sälja för si eller så,man gör som man vill,vad tror du?hojta till,väldigt lätt sätt att tjäna extra pengar på iaf!Startar du nu o säljer för minst 260:- så får du en mascara gratis som är värd 130:- bara det är värt att gå med!

Kontakta mig om du vill veta mer!

Postat av: Linda Strand

Haha ni gillar det ju, med vimmelfotografen alltså! :) Ingen slump att ni alltid hamnar på dom där bilderna haha

2008-04-13 @ 13:47:19
Postat av: tess

haha ja för jag är alltid på vimmelbilderna, för det är jag. Lika ofta som dej kan man säga, den gången på NH/Corona. haha (Hitta dessutom en på dej från umeopen när du tar kort mot han som fotograferar haha)

2008-04-13 @ 18:00:22
URL: http://guesswhat.blogg.se

Här ska du kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback